GRESAM, vloerder - tegelwerken / maatwerk in natuursteen

GRESAM werd in 2011 opgericht door Gregory Samyn. GRESAM richt zich hoofdzakelijk naar particulieren, omdat een persoonlijke aanpak van uw project hoog in het vaandel wordt gevoerd, daarbij rekening houdend met de wensen en noden van de klant. GRESAM staat u bij tijdens de ontwikkeling van uw project en de keuze van materialen en garandeert een uitvoering en afwerking die uw verwachtingen ruimschoots voldoet. De jonge eenmanszaak kan bogen op de jarenlange ervaring van de zaakvoerder. De passie van Gregory Samyn voor zijn vak, vertaalt zich in vakmanschap bij de realisatie van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Voortdurende bijscholing, het opvolgen van de nieuwste evoluties, tendensen en ontwikkelingen binnen de sector, maakt dat Gregory Samyn steeds vertrouwd is met de meest recente uitvoerings- en afwerkingstechnieken.
 
GRESAM is vooral actief regio Kortrijk, Wevelgem, Lauwe (West-Vlaanderen), Marke, Rollegem, Bellegem en Aalbeke. U kiest voor kwaliteit en vakmanschap? U kan steeds bij GRESAM terecht voor een vrijblijvende offerte.
 
Uw tegelspecialist
U kan bij GRESAM terecht voor het leggen van vloeren en tegels, het plaatsen van faiences en wandtegels, het aanleggen van uw terras of oprit en maatwerk in natuursteen en dit zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovatie van uw woning. GRESAM staat ook in voor de kleine renovatiewerken aan uw woning. In nauw overleg tussen de klant en Gregory Samyn, wordt steeds getracht te streven naar een resultaat waar zowel de eigenaar als uitvoerder trots op zijn.
 
Offerte
U kiest voor kwaliteit en vakmanschap? Aarzel niet om ons te contacteren.

Kortom, op zoek naar een vloerder regio Lauwe - Kortrijk - Rekkem - Menen - Marke - Rollegem - Bellegem - Aalbeke? Benieuwd naar de prijs van vloerwerken ? Aarzel niet om contact op te nemen met Gresam. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en geven u graag vrijblijvend advies. (Wij bedienen regio Zuid-West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen)